Last day

publicerat i vardagar;
Sista dagen för oss idag, så sorgligt :( Trivdes verkligen i värmen men ska bli skönt att komma hem ändå, saknat mina underbara vänner som jag ska få träffa imorgon, fira Valborg tillsammans!! Jag och Anna tog vara på vår sista soldag, så låg och solade heeeela dagen, so nice!! Nu är man brun och fräsch. Imorgon blir det stiga upp tidigt för att äta en god frulle och sedan åker bussen till flygplatsen härifrån vid 08:20 så är hemma i Sverige vid klockan tre, sen blir det hem snabbt, fixa mig och sedan till Amanda för att fira Valborg med mina gäris!! Det kommer att komma upp en bildbomb från Turkiet när jag kommer hem, promise!

Day six

publicerat i vardagar;
Jag och Anna har legat och solat hela dagen, inte ett enda moln på himlen!! Vi har inte gjort så mycket mer hahahah, det är det enda vi gör på dagarna. Men har fått bra bränna, löööve it! Just nu sitter vi och äter middag, jättegott ris med grillad kalkon. Vi har ju all inclusive så det finns massa att välja på men jag är väldigt kräsen när det kommer till mat så väljer alltid något som är likt maten i Sverige, känner mig trygg då :) Vet faktiskt inte vad vi ska göra härefter men vi får se vad kvällen har att erbjuda!

lite härliga bilder från igår, stan var så mysigt!!

Day five

publicerat i vardagar;
Idag har det faktiskt varit en riktigt bra och rolig dag! Vi vaknade vid halv nio och gick ner och åt en jättegod frulle. Det blir bara godare och godare mat för varje dag hahaha, hatade maten i början men nu börjar det bli gott! Sedan la vi oss och solade till halv sex. Efter det gick vi upp och tog en snabb dusch och så tog vi oss in till centrum men vår brittiska kompis! Han visade oss runt lite eftersom det var första gången jag och Anna var i centrum. Sedan åkte vi tillbaka, åt och tog det lugnt bara! Nu ligger vi i våra sängar och ska strax sova, imorgon blir det ännu mer sol, min bränna kommer ju att vara on fleek när jag kommer hem! :)