publicerat i
hejhej :)

idag ha det varit en helt vanlig dag. varit i skolan cyklat hem och pluggat. ha 2 prov denna veckan, no och bild. så ha jag engelska och spanska glosor tills imon. på onsdag ha jag läsa 25 sidor i min bok och så ha jag engelska läxa. alla typ skrattade ihjäl sig på matte lektionen hhaha för att leo fes. men vi trodde först att dt va christian som fes så vi ba; skratta du åt din egen fis? sen så sa dom att det va leo som fes. uppdaterar ngn gång i veckan.

pusshej


bullar.

publicerat i
hejsan ;d

jag ska baka bullar snart när mamma och pappa kmr hem ;) dom köper lite grejer. tänkte gå på marknaden med fia idag men vi orkade aldrig haha ;d dt va pissväder. vecka 50 så ha vi biovecka med dansen ;> vi ska kolla på center stage. dt är ngn dansfilm. idag ha jag typ bara suttit framför tv;n och kollat på svampbob fyrkant hahha :)


hejdå ;den bild från dansen.

tupp :)

publicerat i
hejsvejs.

idag i skolan så tuperade damir och saran mitt hår! jag fick damp haha ;d dom ska dö imon ;)  aja idag ha dt varit en helt vanlig skoldag. dt känns som fredag idag. hade sovmorgon till 9.15 idag så skönt att sova ut lite ;d imon ha jag sovmorgon till 10.10 ännu skönare :)jag va skit blöt när jag kom hem. jag hatar regn! jag bruka inte ladda upp bilder så ofta, men nu ska ni få se en ;>

puss