Många resor!

publicerat i vardagar;
Bokade en till resa häromdan, drar till Turkiet om 58 dagar! Så den 10 juli drar jag till Bulgarien, den 2 augusti till Magaluf och den 22 augusti till Turkiet! Längtan är obeskrivlig, älskar att resa utomlands!!! Så nu blir det att jobba röven av sig i sommar :) Jobbar i princip varje dag, men imorgon börjar jag vid 17 så innan det ska jag ut och äta med Sandra, myspys!

Midsommarafton

publicerat i vardagar;
Hej! Igår spenderade jag min midsommarafton i Halmstad tillsammans med massa gott folk! Var inte ett dugg taggad när jag åkte dit men det blev en ganska rolig kväll ändå! Just nu är jag hos Jonna och hon sover fortfarande... Senare idag så ska jag jobba och sedan vet jag inte. Men ni får ha det så bra, pusss vi hörs :*

Måndag

publicerat i vardagar;
Så skönt att man inte hade någon söndagsångest igår! Har jobbat hela helgen och varit på student osv. Det blir jobb för mig idag också, fast lite senare på kvällen. Ska bara chilla och kanske kolla på någon film nu under dagen. Blir bara massa jobb hela sommaren. Cash is king ;) Fast ska ju inte bara jobba, ska ju självklart hitta på massa kul också!