Matlådor

publicerat i vardagar;
Gjorde precis några matlådor till jobbet. Kokade broccoli, stekte morötter i soja, gjorde sötpotatis pommes i ugn och grillad kyckling till det. Supergott!!!
 
 

Min vecka

publicerat i vardagar;
Har jobbat hela veckan, både på BK och på Gafs Kartong AB. Jobbar lite på bemanning nu också. Så har haft fullt upp. Har även hunnit dra till gymmet fyra gånger. Så skönt att det är helg!! Igår träffade jag Melanie, hon är ju hemma nu i helgen. Hon bor numera i Göteborg måste ju passa på att träffa henne när hon väl är hemma :) Vi var och åt lite på Max och BK, haha ett ställe räckte inte. Därefter åkte jag hem och sov, var så trött. Steg upp vid fem igår. Idag har jag bara tagit det lugnt. Kollat några avsnitt av Grey's Anatomy och nu på kvällen hämtade jag upp Sandra och hennes pojkvän Dan. Så åkte vi vidare till Melanie för lite film och så skulle de planera en grej! Käkat massa onyttigheter idag så imorgon blir det att dra till gymmet! Men nu ska jag lägga mig, natti sov gott!!
 

Lördag

publicerat i vardagar;
Har vaknat upp ganska sent hela denna veckan. Så steg upp vid 11 imorse. Min syster hade gjort pannkakor, riktigt gott!! Sedan kollade jag på några avsnitt av Grey's anatomy. Efter det var det dags för jobb! Jobbade 16-20. Imorgon börjar jag tidigt. 8-16. Måste börja gå upp tidigare! Efter jobbet åkte jag hem och åt och kollade på mello med mina systrar. Hann även kolla sista avsnittet av vampire diaries innan jag gjorde mig redo för sängen. Så tråkigt att det var sista avsnittet :( Nu ligger jag i sängen och ska sova. Godnatt!!!