Världens godaste brunch

publicerat i vardagar;
Åt världens godaste brunch imorse. Ja ni ser ju ba bilden, har dock varit i matkoma heeeela dagen, haha har inte ätit något annat än det idag, blev så mätt! Men asgott var det! :) Har också jobbat i 4 timmar och nu är jag äntligen hemma och ska strax sova. Imon ska jag köpa gymkort, äntligen kan jag börja träna igen!!! :-)

Högskoleprovet

publicerat i vardagar;
Det var som en helt vanlig skoldag för mig idag, haha eller brukar ju inte sitta och skriva 5 prov på en vanlig skoldag men aa ni fattar ;) Svinjobbigt var det, fick ont i hjärnan av att tänka så mycket. Men gick hyfsat bra för att vara första gången tycker jag! Har känt mig helt död resten av dagen, så har inte gjort nånting ikväll, bara legat och degat hemma. Nu ska jag ta en dusch och sedan sova. Imon blir det brunch med tjejerna! :)

Mysig fredag

publicerat i vardagar;
Började dagen med sovmorgon till 09:50, hade ledarskap i en timme och sedan var jag och Ebba på stan en stund och käkade även lunch på Stigs, myspys! Sedan gick vi tillbaka till skolan för att kolla på en musikal som sög haha så slutade vid halv 3. Sedan har jag solat solarium och kollat på Arrow. Nu ska jag fortsätta kolla på serier, måste sova tidigt ikväll för imon ska jag upp och göra högskoleprovet. 
Ha en bra kväll allihopa :*