Stockholm

publicerat i vardagar;
Hej!! Har varit i Stockholm i 3 dagar nu med klassen och den andra samhällsklassen. Har verkligen haft skitkul, på tisdagen när vi kom dit så åkte vi direkt till vandrarhemmet och lämnade våra saker. Sedan var vi och åt på Kaknästornet på våning 28, jättefin utsikt!! Sen var vi på studiebesök på SVT, fick besöka massa studios osv, det var faktiskt intressant. Efter det så fick vi ledig tid, så då var vi med några kompisar i Sthlm och sedan åt vi på Max. 

På onsdagen vaknade vi tidigt. Vid 09:00 så skulle vi gå på stadsvandring runt den ön vi bodde på, Skeppsholmen. Det var dock skittråkigt. Efter det åkte vi vidare till Fryshuset och därefter fick vi ledig tid och då shoppade vi mest och stressåt på donken. Haha vi la nog mest tid på shopping och mindre tid på mat, blev en massa shopping iallafall! Sedan var vi lite sena och då fick vi springa till vårt nästa studiebesök som var på Hallwylska, det var typ något museum, inte så kul.. På kvällen så var vi på Dramaten och kollade en teater, alltså fattade ingenting hahah det var så jävla konstigt! Sedan satte vi oss på Max och åt, bara en massa skräpmat varje dag hahah har sån ångest nu.

Idag var det också tidig uppstigning. Vi packade ihop våra saker och städade rummet. Sedan åkte vi vidare mot Statistiska centralbyrån och lyssnade på massa om statistik. Efter det fick vi lite ledig tid och då blev det ännu mer shopping! Köpte 2 par jeans, 3 tröjor, 1 jacka, 1 halsduk, mascara och lösögonfransar. Blev en hel del shopping haha men man får passa på nu när man är i huvudstaden! Efter shoppingen fick vi springa till riksdagen där nästa studiebesök var, vi sprang hela tiden hahaha för vi kunde aldrig hålla koll på tiden. Sen var det hemfärd vid 16! Så nu sitter jag i bussen påväg hem, ungefär 1 timme kvar :) Har iallafall haft ett par jätteroliga dagar i Estocolmo!

Bra helg

publicerat i vardagar;
Var i Jönköping i helgen igen, vi var på Centrum och Labyrint uppträdde under kvällen, as nice kväll!! Imorgon blir det Stockholm med klassen och plus den andra samhällsklassen, ska bli skitkul! Nu ska jag packa färdigt och sedan sova, natti :*

Hahaha fräsch bild

Bra helg!

publicerat i vardagar;
I helgen var jag i Jönköping och festade, fyllde 18 i söndags så gick ut på lördagkväll och festade till det lite! Hade en jättebra 18-årsdag! Händer nog inget speciellt denna helgen, jo ska färga mitt hår på fredag, spännande ;) Sen blir det jobb i helgen och nästa vecka åker vi till Stockholm med klassen, ska bli askul!