Non stop

publicerat i vardagar;

 

Hejhej, kom precis innanför dörren, och sitter här och käkar non stop, mums! Har packat upp massa godis idag, blev så sugen, var bara tvungen att köpa en innan jag gick hem :) Sticker till dansen om 2 timmar typ och blir nog en powerwalk runda med jonna efter det.

Sleepytime

publicerat i vardagar;

Så sjukt trött, är helt utsliten efter dom här prao dagarna, ont överallt :( Klockan är kvart över 9 och jag känner redan för att sova haha meees.. Det är as gött med inget plugg alls men vet inte vad jag ska göra på dagarna, blir lite långtråkigt men imon ska jag faktiskt dansa och kanske ut på en powerwalk runda, får se hur det blir med det. Ska iallafall gå och lägga mig nu, godnatt! :)

Öppet hus

publicerat i vardagar;

Prao från 8-3, dans vid 15.50, hem byta om, cykla till Fia och kolla portkod 1321 och sen vidare till figy vid halv 7 för att kolla lite linjer, gäller att passa på när det är öppet hus oxå :) Funderar nog på samhäll faktiskt, står iallafall mellan natur och samhäll men nu lutar det mer mot samhäll. Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen, godnatt!!