SEMESTER

publicerat i vardagar;
Nu har jag semester, äntligen!!! 3 veckor är jag ledig. Så skönt!! Började min semester med att åka till Jönköping med Louise i fredags, vi åt på Ciro, satt vid bryggan och bara pratade en massa och sen blev det fika på Coffeehouse by George. Supermys! 

Igår började jag dagen med att gymma med Helena, efter det gick vi till stan en runda, köpte crepés, bra måltid efter gymmet haha. Sedan gick vi hemåt, åt mat, kollade Gossip Girl och somnade i ca 2h. Fått ganska lite sömn nu i veckan, var ute i onsdags så sov bara 3h den natten, så det behövdes! Vid 19 åkte jag till Amanda så gick vi en promenad med två hundar hon passade. Därefter hälsade på Louise på Preem, köpte chips och dipp och avslutade kvällen med några avsnitt av Gossip Girl. 

Idag ska jag möta upp Vickan och Helena för lite fika runt 13-tiden. Och ikväll ska vi ha myskväll hos Amanda. En bra första helg på semestern!! Nästa vecka blir det en massa fix med flytten, får nycklarna på torsdag, tagga!!!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Helg

publicerat i vardagar;
Så himla skönt med helg!! En jobbvecka kvar och därefter har jag semester! Igår efter jobbet så var jag och kollade min bil, har lite saker som behöver fixas på den. Sedan var jag ute hela kvällen. Idag tog jag sovmorgon till 10 och började morgonen med en promenad, så skönt men så varmt, aldrig längtat så mycket efter vatten som jag gjorde idag haha. Nu sitter jag på altanen och har precis ätit lite äggröra och druckit en liter vatten. Får se vad jag hittar på resten av dagen, hoppas ni alla har en bra lördag!

(null)

I’M BAAACK

publicerat i vardagar;
Hej på er!!! Saknade bloggen en aning så tänkte att jag kunde komma tillbaka och skriva lite. Nu är det såhär att jag har en stor nyhet att berätta för er... Jag har skaffat mig min egna första lägenhet!!! Skrev på hyreskontrakt i fredags, är så glad! Åkte direkt och beställde möbler på Mio haha, flyttar nämligen in om 3 veckor, så det är väldigt snart!! Vad mer har hänt?? Hmm... Varit i Stockholm med Melanie och sett Beyonce, har även varit i Båstad med tjejerna från jobbet, på Summer On, och förra veckan var jag på Ed Sheeran i Göteborg med Amanda och Ebba, superkul!! Ni får njuta av några bilder istället för nu måste jag hoppa in i duschen :)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)