Gymtime

publicerat i Au pair USA, vardagar;
Godmorgon!! Värdpappan lämnade av Theo här vid 7:40 så ska strax ta honom till dagiset. Sedan åker jag och gymmar med Kimberly, blir nog kondition nu på morgonen och ben/rump ikväll. Börjar jobba vid 12 igen och slutar vid 15, så himla skönt!!
 
Igår var jag på gymmet på morgonen, körde armar. Sedan åkte jag hem och gjorde lunch, kyckling, sallad och sötpotatis pommes, blev jättegott!! Började jobba vid 14, så åkte över till pappans hus och var med pojkarna i två timmar. Sedan var jag hemma och degade hela kvällen, satt och kollade serier och gamla bilder. Kimberly kom över runt 21 och stannade här i 2h. Bra söndag!!
 
Bild från i lördags!!

Gårdagen

publicerat i Au pair USA, vardagar;
Godmorgon allihopa!! Igår vaknade jag upp vid 8, åkte till gymmet och körde armar, avslutade passet med några magövningar. Sedan åkte jag hem för att duscha och fixa i ordning mig. Vid 11:30 hämtade jag upp Kimberly, Zani och Franca för att åka vidare till Folly Beach för att möta upp några av Francas vänner där. Franca är en italiensk au pair här, Zani är från Sydafrika och Kimberly från Tyskland. Vi mötte upp dom och de var jättehärliga!! Så vi var där hela dagen/kvällen. Vid 21-tiden åkte jag och Kimberly till Mount Pleasant för att möta upp Luisa för sushi. Var sååå hungrig!! Så det blev edamame och någon god nudelsoppa. Därefter var jag så himla trött så vi åkte hem och la oss.
 
Vaknade upp nyligen och ska strax upp för att göra frukost. Måste till affären och banken. Sedan ska jag boka flyg till Chicago, ska dit 7-9 april för att göra en weekendclass. Vi måste ju plugga lite när vi väl är här, så man behöver 6 credits vilket motsvarar 72h. Så den 7-9 april möter jag upp Amanda, Bea och Janina från Dallas i Chicago för lite plugg. Ska bli sååå kul att träffa dom igen! Och vid 14 ska jag jobba, värdpappan har jobb att göra så ska åka över till hans hus och ta hand om pojkarna i några timmar. Tänkte kanske dra till gymmet innan dess, vi får se. Pusshej!
 
Jag, Zani och Kimberly, bästa trion!! Så glad över att jag lärt känna dessa underbara brudar här!

Torsdag

publicerat i Au pair USA, vardagar;
Wohooo imon är det fredag!!! Sjukt hur fort dagarna går här borta. Igår kom min värdmamma hem från Cali men hon åker till Europa på lördag och är borta i åtta dagar, så är ensam hemma igen, hahah älskar att vara ensam!! Igår var även jag och Theo i parken och hade picknick. Det var ca 20 grader, så himla skööönt. Slutade runt 14:30, så åkte till gymmet på kvällen och körde cardio. Tidigare på morgonen hade jag kört armar/rygg. Tog en dusch när jag kom hem, snackade med Hanna och Kimberly en stund och somnade runt 22.
 
Idag började jag vid 7:30, körde bara Theo till dagis och sedan var jag ledig. Fram till 12 iallafall. Passade på att dra till gymmet som jag brukar göra då. Så hämtade upp Kimberly och så körde vi ben/rumpa. Var lite seg idag pga cardion jag körde igårkväll. Men det var ett bra pass ändå! Sedan har jag jobbat från 12-18. Lekte med pojkarna hela dagen och lagade middag åt dom. Känner mig verkligen som en mamma, umgås ju mer med barnen än vad min värdmamma gör haha! Efter jobbet så åkte jag till gymmet och körde cardio och gjorde några magövningar efter det. Nu ligger jag död i min säng och ska sova. Pusss godnatt!!