Tisdag

publicerat i vardagar;
Idag försov jag mig, vaknade halv nio och skulle kolla på en opponering vid nio men jag hann i tid, så snabb som jag är! Den varade i 45 min sedan åkte jag, Melanie, Sandra och Pernilla till espresso house och satte oss för att fika lite. Efter en runda på stan åkte vi hem till melanie och chillade bara. Vid sex åkte jag och Melanie till Gnosjö för att kolla på fina Awa som gick balen! Därefter åkte vi hem till Melanie igen och åt jordgubbar och glass och kollade bra film som gick på TV. Så skönt att vi ej har lektioner längre, bästa!! Kan inte fatta att balen och studenten är nästa vecka, sjuuuukt!!

Att behöva säga hejdå

publicerat i Au pair USA, vardagar;
Åker om 41 dagar, massa blandade känslor. Ligger uppe om nätterna och tänker på hur det kommer vara att säga hejdå till alla nära och kära. Massvis med tårar kommer att rinna ner för mina kinder dagen jag lämnar Sverige. Blir alldeles tårögd bara jag tänker på det. Hur säger man ens hejdå till någon när man är borta i över ett år? Jag kommer lämna hela mitt liv hemma i värnamo, det är något som skrämmer mig men samtidigt ser jag fram emot det. Nu är det bara att blicka framåt och ta vara på tiden här hemma❤️

Summerburst

publicerat i vardagar;
Bästa helgen på längeeee asså!! Vi åkte dit i fredags eftermiddag och var framme vid fyra-tiden. När vi kom fram åkte vi direkt till vandrarhemmet och sedan åkte jag och melanie in till stan för att fixa lite grejer. Vi stressade sönder så när vi kom tillbaka var klockan redan sju. Som tur hade vi redan fixat oss hemma så det var bara att börja dricka. Den kvällen såg vi Afrojack och Axwell & Ingrosso, så jävla kul var det!! Kändes verkligen som en riktig sommarkväll. Man dansade hela natten, satt på främlingars axlar och sjöng med till musiken. Vi var hemma vid tre-tiden på fredagen. På lördagen åkte vi in till summerburst tidigare och såg Alan Walker, Icona Pop, Kygo och Alesso som avslutade allt. Har haft en riktigt lyckad helg och det behövdes verkligen!! Har massa roliga grejer att se fram emot innan jag flyttar till USA. Ska dock bli så jävla tråkigt att lämna alla fina vänner :( Kommer bli skitjobbigt att säga hejdå.. Tänkte på det häromdan, usch får typ tårar när jag tänker på det. Men ska iallafall ta vara på tiden innan jag åker och göra det bästa utav det! :)