Halloween

publicerat i vardagar;
Godmorgon!! Oj vad lovet har gått fort!! I onsdags var jag i Jönköping på studentfest som sög, DJn var hur dålig som helst haha! Och igår var det halloween på Harrys som gällde, det var däremot roligt!! Är äntligen ledig från jobbet idag, så skönt! Ska strax upp och käka frukost och sen får vi se vad jag gör :)

Godmorgon!!

publicerat i vardagar;
Vaknade precis och ska strax ta mig upp ur sängen. Ska jobba 12-16, gött pass! Har jobbat hela helgen så igår jobbade jag hela dagen sen på kvällen så drog jag ut en runda. Juste, jag skulle försöka göra lite roligare inlägg, ska sätta mig ikväll och fixa något om jag hinner, vi hörs senare puss!

Höstlov!!

publicerat i vardagar;
Så himla götttt med höstlov!! Äntligen lite ledigt från plugget. Hade bara två lektioner idag, naturkunskap och religion. Efter skolan så stack jag hem för att hämta jobbkläder och sedan stack jag till Elgiganten, hade inte tänkt köpa en ny mobil just idag hahah men det blev visst så ändå. Nu har jag min iPhone 6s i rosé, sååå fin, älskar den!! Sen drog jag till jobbet och jobbade från 17 till 21, kaos var det, hur mycket folk som helst och så var vi såklart underbemannade. Det blir jobb hela helgen och i princip hela höstlovet, är ledig två dagar tror jag! Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på justins nya låt Sorry, godnatt!