Snart nyår!

publicerat i vardagar;
Fan vad skönt med lov säger jag bara!!! Har jobbat om dagarna och varit ute på kvällarna, så skönt att slippa skolan och allt plugg. Om 2 dagar är det nyårsafton, jag taggar sönder!!! Ska till Växjö och fira, bo på hotell där och så, ska bli asnice!! Imorgon ska jag också till Växjö haha men då ska vi kolla lite balklänningar, shoppa, äta och ha det mys :)

Gott nytt år på er!! :)

Julafton

publicerat i vardagar;
Jag vet att min uppdatering är sämst men har haft fullt upp! Har massa i skolan och har nämligen tagit körkort också!! En perfekt julklapp! Vaknade för cirka en timme sedan och har öppnat mina julklappar än så länge, ska strax ta en dusch och sedan äta risgrynsgröt, mums!!! Efter det sätter jag mig nog framför TVn hahah, älskar alla julfilmer!! Plus att Victorias secret fashion show kommer lite senare :) 
God jul på er allesammans :*

Växjö

publicerat i vardagar;
Hej!! Idag har jag varit i Växjö, shoppat lite och varit på au pair möte, det gick jättebra!! Hittade två klänningar och ett linne, väldigt nöjd med mina köp :) Har beställt en massa också men kan viss alla mina inköp i ett annat inlägg. Mer än så har jag inte gjort idag, ska sova nu för är alldeles för trött, godnatt!!