Världens bästa pojkvän

publicerat i vardagar;
Naw, imorse när jag vaknade och kollade min blogg så såg jag att världens finaste pojkvän hade skrivit ett inlägg, så söt!! Imon har vi en månad tillsammans, grattis till oss :)

Nu sitter jag och kollar ett avsnitt av TVD, ska även kolla Teen wolf och The originals efter det. Idag är det den officiella seriedagen för mig. Är så sugen på oreo kakor.. Ångrade att jag inte köpte några på vägen hem men han svänga förbi vårdcentralen och ta ett blodprov och sen så cyklade jag hem i denna snökaos och kokade ett paket med kycklingnudlar, heaven!! Nu ska jag fortsätta kolla, puss!Shrek & Fiona

publicerat i vardagar;
Hallå där, 50GENt här , phah.. Tänkte bara skriva något snabbt och gulligt eftersom Jennie tvingar mig. Nä skojar. Tänkte berätta att jennie är världens vackraste tjej och att jag är superglad över att vara hennes pojkvän. Hon är så go & mysig! Rör du , dör du. Nä men ni som läser hennes blogg vet att hon är underbar! Bjuder på 2 härliga bilder på oss! fick tyvärr inte skriva något elakt.
 
 

Fetto jenzzzz

publicerat i vardagar;
Idag har jag ätit en chokladboll, en chokladkaka, nudlar och brownie in a cup. Känner mig lite fet.... Fast mår typ illa av brownien så har halva kvar som jag sitter och smuttar på nu. Omg juste, Marabou oreo börjar säljas den 11 februari, mitt liv är komplett?!?!?!? ÄLSKAR OREO!! Ska snart diska lite och sedan plugga hela kvällen. Var hos Gent igår och pluggade i en timme sedan så myste vi lite och så följde han mig en bit :)