Människorna här

publicerat i Au pair USA, vardagar;

Asså folket här är såååå trevliga!!! Så fort man går in i en affär så frågar de alltid hur man mår först. När jag satt och kollade på barnens jiu jitsu träning så började några mammor prata med mig, hur snälla som helst. Vart man än går eller är så börjar alltid en främling prata med en. Älskar att alla har en sån snäll ton i rösten. Häromdan när jag var och shoppade så var det tre stycken främlingar som sa att min nya röda bomberjacka var jättefin, blev så glad. Det där skulle aldrig hända hemma i Sverige. Hemma är alla så kalla tycker jag. Älskar det här, trivs verkligen!!!

 

Mill Valley

publicerat i Au pair USA, vardagar;

Har varit i Mill Valley ikväll som ligger ca 20 min ifrån mig och träffat Clara. Vi åt på Super Duper Burger och efter det blev det frozen yoghurt som efterrätt, de har så goood topping här, speciellt deras brownies. Det är riktigt farligt att bo här i USA, allt är så gott, får panik. Men går och gymmar 4-5 ggr i veckan för att inte bli tjock hahahah. Men hade det riktigt mys, så kom precis hem och snackade med Amanda hela vägen hem. Hon är äntligen i USA, ska åka och träffa henne så fort jag får möjligheten eller så kommer hon hit!! Nu ska jag tvätta av mitt smink och sedan lägga mig och kolla på OTH, godnatt!! Eller godmorgon där borta i Sverige :)

Sooool

publicerat i Au pair USA, vardagar;

Hej!! Ligger i solstolen just nu och tar det lugnt. Ska hämta I om 1,5 timme. Så får se vad vi hittar på! Igår badade vi i poolen och lekte i parken. Senare idag så ska vi på jiu jitsu och slutar förmodligen tidigare idag också, skönt!! Kanske ska ut ikväll men får se lite. Imorgon kommer min vän Anna som bor i SF hit och sover här. Hon kommer tidigt imorgon så vi ska hitta på en massa kul!! :)

Bild på mig och Carro i NYC, miss this guuurl :*