Maj

publicerat i vardagar;
Hej!! Gud vad jag är dålig på att blogga. Men min vardag ser densamma ut. Jag jobbar, tränar, äter och sover. Men de flesta hade ju långhelg men jag jobbade nästan hela helgen. Var bara ledig i fredags. Då gick jag och gjorde 3D-bryn hos Skinfix här i Värnamo. Blev supersnyggt!! Lägger ut bild när de har läkt helt och hållet.
 
Lördagen jobbade jag hela dagen. På söndagen jobbade jag 4h och sedan åkte jag hem till Louise för lite födelsedagsfirande. Vi bestämde oss för att åka till Jönköping för att festa till det lite. Så jag körde upp dit och så var vi på Sliver hela kvällen. Ja det var min helg, hade faktiskt roligt även om jag jobbade så mycket!
 
Nu är det ny vecka och jag jobbar hela veckan, yayyy... Kan inte träna nu när jag har gjort brynen, måste iallafall vänta tills på fredag, vilket suger :( Men passar på att cykla till jobbet, faktiskt skitskönt, värmen börjar ju komma nu, looove it! På tal om värme, har bokat resa till Kreta, Grekland, åker nu i juni, ska bli sååå kul! Älskar ju Grekland. Ska bli skönt med lite semester, för ska ju jobba hela sommaren. Har precis kollat det senaste avsnittet av ex on the beach, nu tänkte jag duscha och sedan lägga mig, nattiii!
 

Kommentera inlägget här :